Medicale

Sistemele de tevi pentru distributia gazelor medicale asigura distributia gazului medical de la fiecare sursa de alimentare, prin intermediul unor tevi catre pacient, trecand prin unitatea terminala de gaz.

 

Scopul principal al sistemelor de tevi de gaze medicale este de a asigura distributia gazelor medicale la parametrii corespunzatori, in conditii de siguranta pentru pacient si personalul medical.

 

Rampe pentru distributia gazelor medicale este proiectata si fabricata pentru a asigura toate utilitatile necesare unui tratament corespunzator pacientilor din saloanele de recuperare si zonele critice (ATI, bloc operator, etc). Toate utilitatile (gaze medicale si circuite electrice) sunt construite modular si pot fi pozitionate ergonomic in apropierea pacientului. Tevile de gaze sunt realizate din cupru medical.

 

Rampe pentru distributia gazelor medicale si sisteme de iluminare constituie un sistem modern si ergonomic de iluminare si alimentare cu energie electrica la capul patului. Sistemul asigura igiena perfecta prin forma constructiei cu suprafete netede si rotunjite si prin materialul rezistent la actiunea detergentilor si a dezinfectantilor uzuali.

 

Console suspendate pentru distributia gazelor medicale si a circuitelor electrice este proiectata si fabricata pentru a asigura toate utilitatile necesare interventiilor chirurgicale si tratarii pacientilor, optimizand derularea operatiunilor si calitatea performantelor operationale din cadrul zonelor critice (ATI, bloc operator) si saloanelor de recuperare.

 

Statii de aer comprimat au urmatoarele utilizari:

• aer comprimat respirabil - utilizat pentru oxigenoterapie, nebulizare, ventilarea pacientilor si pentru aparatele de anestezie;

• aer comprimat instrumentar pentru actionarea pneumatica a dispozitivelor medicale - in ortopedie, neurochirurgie si stomatologie.

 

Statii vacum medical sunt utilizate pentru aspiratia fluidelor si secretiilor in sectiile de anestezie si terapie intensiva, in saloanele de tratament sau in salile de operatie, realizandu-se reducerea riscului infectiilor nozocomiale. Statiile de vacuum medical se utilizeaza si in laboratoare sau in stomatologie.

 

Lampi scialitice denumite astfel datorita proprietatii acestora de a nu face umbre. Sunt folosite cu precadere in chirurgie. Sistemul de iluminat chirurgical pe baza de lampi sciatice asigura o manevrabilitate si un control facil al cupolelor.

 

Lavoare aseptice se folosesc pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Lavoarele aseptice si instalatiile pentru apa sterila sunt recomandate pentru spalarea chirurgicala a mainilor si pentru clatirea instrumentarului termosensibil, dupa dezinfectia chimica la rece (endoscoape, fibroscoape, instrumentar medical etc.). Pentru mai multe detalii despre lavoare chirurgicale accesati pagina.

Medicale#1

Inapoi

  • Instalatii electrice
  • Instalatii sanitare
  • Instalatii termice
  • Instalatii climatizare
  • Instalatii ventilatie
  • Instalatii irigatii
  • Instalatii medicale
  • Constructii